Ας Γνωριστούμε

ioanna-baltsaki-image
Γεννήθηκα πριν μερικά χρόνια. Το ελληνικό δημόσιο βέβαια, πιστεύει ότι γεννήθηκα πριν αρκετά χρόνια. Αυτή τη διαφορά μας δεν ξέρω πότε κι αν θα τη λύσουμε. Αιγόκερως στο ζώδιο με όλα τα καλά και τα στραβά του. Πρώην ηθοποιός και νυν ό,τι η μισή Ελλάδα. Αν το «πρώην» θα γίνει «νυν»? ΄Αγνωστοι αι βουλαί των ιθυνόντων!

«΄Ανθρωπος που δεν κάθεται στ΄αυγά του» (λένε), «άνθρωπος που του αρέσει η μέρα του να είναι γεμάτη» (λέω)!

Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι γεμάτος από κηπουρική, διακόσμηση, diy κατασκευές, μαγειρική, την κόρη μου Φανή και το λατρεμένο μου μαλτεζάκι τον Ζακ.
Η αγαπημένη μου εποχή είναι ο Χειμώνας και φυσικά λατρεύω τα Χριστούγεννα !
Τα χρώματα που μου αρέσουν είναι το λευκό και τα παστέλ ενώ σε υλικό προτιμώ το ξύλο.

Είμαι fan της παλιάς εποχής και όλοι οι φίλοι και γνωστοί ξέρουν την αδυναμία που έχω να μαζεύω ό,τι παλιό υπάρχει και να το ανανεώνω. Γι΄αυτό δεν πετάνε τίποτα πριν με ρωτήσουν ! :)
Λάτρης της φύσης και ελπίζω κάποια μέρα (εύχομαι σύντομα) να ζήσω στην επαρχία έχοντας τον δικό μου κήπο γεμάτο από λουλούδια, δέντρα και μποστάνι.

Είμαι ευγνώμων που κάθε μέρα μπορώ να αντικρύζω τον ήλιο και πιστεύω πως η ευτυχία βρίσκεται σε μικρά – καθημερινά – απλά πράγματα.

Σε καλωσορίζω λοιπόν στην αγαπημένη μου διαδικτυακή γωνιά που είναι αφιερωμένη σε όλα τα παραπάνω !

A!!!! Μην ξεχάσω .... :)

author Να σου γνωρίσω τον Ζακ μου, ο οποίος γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2008 & τον υιοθέτησα μια βροχερή ημέρα στις 26 Φεβρουαρίου 2014, αφού από την πρώτη στιγμή που είδαμε ο ένας τον άλλον είπαμε πως πρέπει να είμαστε μαζί.

Εάν δεν κουράστηκες να διαβάζεις όλο αυτό το κατεβατό, σου ΄χω κι άλλο ! :)


Επικοινωνία


Παρόλα αυτά, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, με email στο blog.ioannas@gmail.com ή μέσω της σελίδας Ioanna's Blog στο Facebook, για οποιαδήποτε απορία έχεις ή θέλεις κάποια διευκρίνηση. Τα σχόλιά σου επίσης είναι πάντα ευπρόσδεκτα!

Follow Me!with love ioanna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου