Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

Οργανώστε το μενού της εβδομάδας (δωρεάν εκτυπώσιμο)

Οργανώστε το μενού της εβδομάδας δωρεάν εκτυπώσιμο

Εδώ και αρκετό καιρό αναρωτιόμουνα πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω όλους εσάς που επισκέπτεστε το blog μου, διαβάζετε τις αναρτήσεις, μου λέτε τη γνώμη σας είτε προσωπικά, είτε με εμαίλ, είτε μέσω social media.

Σκέφτηκα κάτι που είναι χρήσιμο σε όλους και θέλουμε να υπάρχει στην τσάντα μας, στο γραφείο, ή επάνω στο ψυγείο κολλημένο με μαγνητάκι.

Έφτιαξα λοιπόν κάρτες για τον προγραμματισμό του εβδομαδιαίου μενού, που μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν και να τις εκτυπώσετε. Ένα μικρό δωράκι (το πρώτο μα όχι το μοναδικό γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλα) ως δείγμα εκτίμησης για όλους εσάς τους φίλους.

εκτυπώσιμες κάρτες για προγραμματισμό εβδομαδιαίου μενού

Στο εκτυπώσιμο θα βρείτε 3 σελίδες, με τη σειρά όπως φαίνονται στην εικόνα πιο πάνω :

  • Εξώφυλλο
  • Λίστα εβδομάδας από την πρώτη μέρα έως και την τελευταία (Κυριακή έως Σάββατο) για πρωϊνό, γεύμα και δείπνο. Περιέχει χώρο για να γράψετε τον μήνα, τις ημερομηνίες της εβδομάδας και τον προϋπολογισμό σας.
  • Λίστα για τις αγορές σας η οποία χωρίζεται για αγορές στο σούπερ μάρκετ, για λαχανικά και φρούτα. Επί πλέον υπάρχει χώρος για Σημειώσεις και στο τέλος της σελίδας σημειώνετε το συνολικό ποσό που ξοδέψατε.

Έτσι είστε σε θέση να γνωρίζετε :

- Το καθημερινό μενού της οικογένειας
- Τα τρόφιμα που χρειάζεστε να αγοράσετε
- Πόσα χρήματα διαθέτετε
- Πόσα χρήματα ξοδεύετε

Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος να οργανώσετε το καθημερινό μενού αλλά και τα οικονομικά σας. Στο τέλος κάθε μήνα βλέπετε τι χρήματα διαθέτετε, τι χρήματα ξοδεύετε και οργανώνετε ανάλογα τον επόμενο μήνα.

Πιστέψτε με, στο τέλος του χρόνου στον κουμπαρά σας θα υπάρχουν χρήματα που δεν τα περιμένατε.

download-icon
Κατεβάστε δωρεάν και εκτυπώστε το Μενού Εβδομάδας σε μορφή pdf


Ελπίζω να σας αρέσει το δώρο μου και να το ευχαριστηθείτε. Θα χαρώ να ακούσω τα σχόλιά σας αλλά και ιδέες για τα επόμενα δωρεάν εκτυπώσιμα.

Copyright Ioanna's Blog. Το εκτυπώσιμο είναι διαθέσιμο μόνο για προσωπική χρήση. Εάν το δημοσιεύσετε ή το κοινοποιήσετε, θα παρακαλούσα να μην χρησιμοποιήσετε link απευθείας στο αρχείο που μπορείτε να κατεβάσετε, αλλά να το συνδέσετε με αυτή την ανάρτηση. Σας ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία σας!Ιωάννα
Ιωάννα

Γειά σας! Ελπίζω να βρείτε έμπνευση από τις συνταγές μου, τις diy δημιουργίες διακόσμησης και οργάνωσης σπιτιού. Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου