Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

Δημιουργήστε το δικό σας βιβλίο συνταγών (δωρεάν εκτυπώσιμο)

βιβλίο με κάρτες συνταγών δωρεάν εκτύπωση

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να σημειώσουμε μια νέα συνταγή. Συνήθως αυτό που κάνουμε είναι να την αποθηκεύσουμε στο laptop όταν την βρούμε στο ίντερνετ, ή να τη γράψουμε σε ένα χαρτάκι, όταν μας τη δώσει μία φίλη μας ή τη δούμε στην τηλεόραση.

Και έρχεται η στιγμή που θέλουμε να μαγειρέψουμε αυτή τη συγκεκριμένη συνταγή. Ανοίγουμε το laptop, βρίσκουμε το αρχείο…. et voilà! ναι, το έχουμε μπροστά μας! Ετοιμάζουμε τα υλικά και αρχίζει το δρομολόγιο! Υπολογιστής – πάγκος κουζίνας – υπολογιστής – πάγκος κουζίνας – υπολογιστής – φούρνος!

Υπάρχει και το άλλο το σενάριο. Στην περίπτωση που έχουμε σημειώσει την συνταγή σε ένα χαρτάκι που βρήκαμε πρόχειρα. Εδώ αρχίζει ο μονόλογος : «Πού το έχω βάλει τώρα?»…. «έχει γούστο να το έγραψα στη λίστα με τα ψώνια και το πέταξα»…….. «δεν πιστεύω ότι ο Νίκος αποφάσισε να συμμαζέψει το γραφείο του και πέταξε το χαρτάκι μου που το είχα αφήσει εκεί!!»…… «μα το είχα βάλει στην τσάντα μου, πού εξαφανίστηκε?»

Υπάρχει βέβαια και η άλλη περίπτωση. Να έχουμε μαζέψει μία τσάντα ολόκληρη με πρόχειρα χειρόγραφες συνταγές και απλά να θέλουμε να τις συγκεντρώσουμε σε ένα και μόνο ένα σημείο, ώστε να ξέρουμε ότι βρίσκονται εκεί οργανωμένες, καθαρογραμμένες και μας περιμένουν.

Γι΄αυτό το λόγο ετοίμασα τις κάρτες συνταγών όπου μπορείτε να συγκεντρώσετε όλες τις αγαπημένες σας συνταγές. Και για να πάμε ένα βήμα ακόμη παραπέρα, ετοίμασα εξώφυλλο και οπισθόφυλλο ώστε να έχετε ένα ολοκληρωμένο βιβλίο συνταγών.

Τα έβαλα σε ένα αρχείο pdf όπου μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και να το εκτυπώσετε. Βάλτε τα σε ένα ντοσιέ ή σε σπιράλ και τοποθετήστε το στο ράφι της κουζίνας . Έτσι στη συλλογή των βιβλίων μαγειρικής που διαθέτετε θα έχετε και ένα ακόμη βιβλίο με τη δική σας υπογραφή. Το προσωπικό σας βιβλίο συνταγών!

Κατεβάστε δωρεάν και εκτυπώστε το δικό σας βιβλίο συνταγών εδώ


Σημείωση : Copyright Ioanna's Blog. Το εκτυπώσιμο είναι διαθέσιμο μόνο για προσωπική χρήση. Εάν το δημοσιεύσετε ή το κοινοποιήσετε, θα παρακαλούσα να μην χρησιμοποιήσετε link απευθείας στο αρχείο που μπορείτε να κατεβάσετε, αλλά να το συνδέσετε με αυτή την ανάρτηση. Σας ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία σας!

Εκτός από το δωρεάν εκτυπώσιμο, μπορείτε να αγοράσετε κενά βιβλία συνταγών τα οποία έχω ετοιμάσει με 3 διαφορετικά εξώφυλλα και έχουν χώρο για : Πίνακα περιεχομένων, όνομα συνταγής, πόσα πιάτα σερβίρει η κάθε συνταγή, χρόνος προετοιμασίας, χρόνος μαγειρέματος, υλικά και οδηγίες μαγειρέματος καθώς και extra σημειώσεις.

Είναι ένα χρήσιμο δώρο για τα Χριστούγεννα ή οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, για τον εαυτό μας και τους φίλους μας.

οι αγαπημένες μου συνταγές βιβλίο οι συνταγές μου βιβλίο οι χριστουγεννιάτικες συνταγές μου βιβλίο

Τα κενά βιβλία συνταγών θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Amazon . Δείγμα των βιβλίων και λεπτομέρειες παραγγελίας, μπορείτε να δείτε ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους.

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Ηνωμένο Βασίλειο

Γαλλία

Ισπανία

Ιταλία

Γερμανία

Ιωάννα
Ιωάννα

Γειά σας! Ελπίζω να βρείτε έμπνευση από τις συνταγές μου, τις diy δημιουργίες διακόσμησης και οργάνωσης σπιτιού. Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου